Meskete

Interjú

Mindig frisset, ételízesítő-mentesen!

Kirándulások

Vadcsombor, tündérmanó és pirítópróba

Kísérletezgetések

A Nagy káposztaprojekt - Csíkszépvíz polgármesterének megbízásából

Összefoglalók, kínálatok

Húsvéti kínálat (2017)
Húsvét nálam (2017)

Sztorizások

Adventi morfondír, róráté helyett
Akad behoznivaló a libamáj sütése terén...
Ángádzsáburleves, az erdélyi örménység ünnepi levese
Egyben sült császárhús, ahogy "mű nem szoktuk"
Hájas kísérletek - kései beszámoló
Hájas tészta, Rózsi néni receptje alapján
Húsvéti csoda Mária néni módra
Körözöttek
Lányom esete az orosz céklalevessel
Még egy esély a csicsókának!
Mi a különbség a tokány, a pörkölt és a paprikás között?
Tárkonyos krumpligombócleves, ahogy "mű szoktuk"
Sárgaborsó-főzelék, ahogy édesanyám szokta
Sólet
Sült pityóka változatok
Töltött bárány, ahogy "mű szoktuk"

Találkozások adatközlőkkel

Ahány család, annyi poéka!
Rózsi néni becsinált levese

Videófilmek

Ángádzsáburleves és egyéb örmény ételek
Brokkolikrémleves, lazac-steak és guacamole
Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál
Dávid Botond fotóművésszel főztem
Demény Tündével sütöttünk Ülkén
Húsvéti maradékokat dolgoztam fel
Kissolymoson nagy bográcsban főztünk
Konyhatitkokat lestem el egri szakácsoktól
Rendelésre főztem
Szikszayval grilleztünk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése